Fysiotherapie Willemstad

Medio 2009 hebben wij onze praktijk voor fysiotherapie uitgebreid met een praktijk in Willemstad, omdat we merkten dat we redelijk veel cliënten behandelden die vanuit de Westhoek (Willemstad, Fijnaart, Klundert, Heijningen, e.a.) helemaal naar onze locatie in Middelharnis kwamen rijden. Willemstad heeft geografisch de optimale ligging tussen de Westhoek, de Hoekse Waard en Oost-Flakkee, maar ook een prachtig pitoresk centrum. De keuze voor Willemstad was dan ook snel gemaakt en we startten onze nieuwe locatie, aan de Raadhuisstraat.

Sinds 1 juni 2015 zijn wij verhuisd naar een wat praktischere en meer permanente lokatie: Talingkreek 18 in Willemstad

Fysiotherapie Willemstad


Kwaliteit Fysiotherapie Willemstad

Onze praktijk voor fysiotherapie voldoet aan strenge kwaliteitseisen, die gesteld worden aan een moderne praktijk voor fysiotherapie. De bedrijfsvoering is op orde en de praktijk is in staat zich op een gestructureerde wijze continu te verbeteren. Onze praktijk levert aantoonbaar doelmatige zorg op. Al deze maatregelen die onze praktijk zich voortdurend oplegt staan ten dienste van de hoogst mogelijke kwalitatieve zorg aan de individuele patient. Dit geldt overigens niet alleen voor onze lokatie in Willemstad, maar voor al onze vestigingen.

Heel bewust kiezen we ervoor om géén contracten af te sluiten met zorgverzekeraars. De – niet onderhandelbare – contractuele voorwaarden van zorgverzekeraars, verplichten de zorgverlener om buitenproportionele administratieve inspanningen te verrichten. Wij spenderen deze tijd liever direct aan onze clienten en zijn van mening dat we hierdoor juist kwalitatief betere zorg leveren dan onze collega’s. De meest recente 5 sterren-normering uit een kwaliteitsonderzoek van CZ bevestigt dit dan ook.
Geplaatst in Fysiotherapie

Adres

Fysiotherapie van Gelderen
Landpoortstraat 11
4797AM Willemstad

Telefoonnummer

Onze praktijk is tijdens kantooruren bereikbaar:
Fysiotherapie Willemstad:
0168 476440

Daarnaast kunt u uw therapeut direct (mobiel) bereiken:
Mevr. M. (Marina) de Bruijn:
06 10315515
Mevr. B.D. (Barbara) van Gelderen:
06 53355405
Dhr. G.F. (Gian Franco) Consolini:
06 13405760